Erhvervsrengøring på kontorer, byggepladser og mange andre steder i Ballerup, Bagsværd, Herlev og omegn

Er du på udkig efter en professionel og erfaren leverandør af erhvervsrengøring til din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette firma. 

Hos Blåtands Multiservice har vi blandt andet specialiseret os inden for rengøring til erhverv af enhver art, som vi blandt andet varetager for virksomheder i Bagsværd, Ballerup, Herlev og omegn.

Vi kan varetage enhver form for erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring er et vidt begreb, der kan dække over mange forskellige rengøringsydelser og services alt afhængigt af den enkeltes virksomheds ønsker og behov. Hos Blåtands Multiservice kan vi varetage enhver form for erhvervsrengøring, der for eksempel kan dække over:

  • ​Kontorrengøring
  • ​Rengøring og oprydning på byggepladser
  • ​Butiksrengøring
  • ​Andre former for rengøring for erhverv

Vi er utroligt fleksible, og alle rengøringsrelaterede opgaver har en interesse for os. Det gælder for eksempel også rengøring og oprydning på byggepladser og andre lignende steder.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave. Uanset om om opgaven omhandler erhvervsrengøring, privat rengøring eller flytning.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores rengøringsarbejde, og det gælder, uanset om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os. 

Vi varetager opgaver for kunder i Herlev, Ballerup, Bagsværd og omegn, så har du en opgave til os i nærheden af disse områder, hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så ring til os på 50 14 90 90 eller udfyld vores kontaktformular

Få hjælp til flytning eller rengøring

Vi kan hjælpe dig med din flytning, uanset om det er lige rundt om hjørnet eller længere afstande. Mangler du hjælp til rengøringen, så hjælper vi gerne til her.

Faste aftaler eller efter behov

Vi flytter for dig, når du har brug for os. Ved rengøring af bolig eller erhvervslokaler, kan du vælge en fast aftale med os - eller når du har behov.

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med os, kan du altid være 110 % sikker på at vi overholder den - og tidsplanen.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor yder vi altid en ekstra (blå)tand for vores kunder.

Lad os give dig et stærkt tilbud

Udfyld vores formular med en beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et attraktivt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Ønsker tilbud på

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Blåtands Multiservice

Klausdalshave 20, 2730 Herlev​

CVR: 42070955

Kontakt os

Her ligger vi​