Flytning af kyndigt mandskab

Blåtands Multiservice hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Blåtands Multiservice står for tryghed i flytningen. Vi lægger vægt på at udføre vores arbejde professionelt og til vores kunders tilfredshed. Det betyder, at vi behandler jeres ejendele med respekt og nænsomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller læs mere her på siden om vores flytteservice​ eller få et personligt tilbud på rengøring i forbindelse med flytningen.

Flytning for private

Uanset hvor vejen fører jer hen, står Blåtands Multiservice til rådighed. Vi udlåner flyttekasser, tilbyder rådgivning og planlægning, assistance til nedpakning og udpakning og udlejer biler til en sikker transport af jeres ejendele.

Vi råder over flyttelifter og biler i alle størrelser til at klare selv de mest besværlige flytninger. Har I tunge møbler eller særligt skrøbelige genstande, har vi specialudstyr til at klare flytningen skånsomt og uden skrammer.

Vi tilbyder en totalløsning for jer, der godt vil bruge tiden anderledes. Vi pakker ned, flytter og pakker ud igen på jeres nye adresse. På den måde går flytningen som en leg for jer.​

Flytning for erhverv

Blåtands Multiservice er den rette samarbejdspartner, hvis I skal flytte til ny adresse, eller I skal igennem en intern flytning.

Vi har specialiseret os i kontor- og virksomhedsflytning og kan derfor tilbyde vores hjælp fra start til slut.

Vi kan hjælpe dig, der skal koordinere flytningen af din virksomhed med planlægning og rådgivning, og vores flyttearbejdere kan nedtage og adskille alt kontorinventar og it-udstyr – for derpå at samle det igen på jeres nye adresse.​

Få hjælp til flytning eller rengøring

Vi kan hjælpe dig med din flytning, uanset om det er lige rundt om hjørnet eller længere afstande. Mangler du hjælp til rengøringen, så hjælper vi gerne til her.

Faste aftaler eller efter behov

Vi flytter for dig, når du har brug for os. Ved rengøring af bolig eller erhvervslokaler, kan du vælge en fast aftale med os - eller når du har behov.

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med os, kan du altid være 110 % sikker på at vi overholder den - og tidsplanen.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor yder vi altid en ekstra (blå)tand for vores kunder.

Lad os give dig et stærkt tilbud

Udfyld vores formular med en beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et attraktivt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Ønsker tilbud på

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Blåtands Multiservice

Klausdalshave 20, 2730 Herlev​

CVR: 42070955

Kontakt os

Her ligger vi​