Rengøringsfirma der tilbyder rengøring for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til rengøring, og er du i den forbindelse på udkig efter et rengøringsfirma, der kan hjælpe dig med lige netop din rengøringsopgave? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Blåtands Multiservice kan vi hjælpe i forbindelse med rengøring for både private og erhverv i Herlev, Bagsværd, Ballerup og andre omkringliggende områder. 

Skal vi også hjælpe dig?

Hvad koster rengøring?

Der er meget stor forskel på, hvor meget vores rengøringsservice koster. Vores priser på rengøring afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • ​Hvilken form for rengøring du har behov for – for eksempel hovedrengøring eller regelmæssig rengøring
  • ​Om du ønsker at indgå en fast aftale
  • ​Hvor mange kvadratmeter vi skal rengøre

Vi tilbyder både rengøring som en del af en fast aftale, hvor vi kommer regelmæssigt ud for at rengøre boligen eller kontoret, men vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du blot har behov for vores hjælp en enkelt gang – for eksempel i forbindelse med en flytning.

Kontakt vores rengøringsfirma og indhent et uforpligtende tilbud

Har du en specifik rengøringsopgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en konkurrencedygtig pris på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores rengøringsfirma for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud f.eks i forbindelse med flytning.

Vi er et alsidigt rengøringsfirma, der både varetager opgaver for privatpersoner og forskellige former for erhverv i blandt andet Bagsværd, Ballerup, Herlev og andre omkringliggende områder. 

Vi stiller vores kompetencer til din rådighed, uanset om du har behov for vores rengøringshjælp en enkelt gang, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os. Ring til os på tlf. 50 14 90 90 eller skriv til os ved at udfylde vores kontaktformular.

Få hjælp til flytning eller rengøring

Vi kan hjælpe dig med din flytning, uanset om det er lige rundt om hjørnet eller længere afstande. Mangler du hjælp til rengøringen, så hjælper vi gerne til her.

Faste aftaler eller efter behov

Vi flytter for dig, når du har brug for os. Ved rengøring af bolig eller erhvervslokaler, kan du vælge en fast aftale med os - eller når du har behov.

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med os, kan du altid være 110 % sikker på at vi overholder den - og tidsplanen.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor yder vi altid en ekstra (blå)tand for vores kunder.

Lad os give dig et stærkt tilbud

Udfyld vores formular med en beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et attraktivt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Ønsker tilbud på

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Blåtands Multiservice

Klausdalshave 20, 2730 Herlev​

CVR: 42070955

Kontakt os

Her ligger vi​