Rengøringshjælp i private hjem i Ballerup, Bagsværd, Herlev og omegn

Er du træt af at bruge din fritid på at gøre rent derhjemme? Drømmer du om bare at kunne smække benene op på sofaen, når du kommer hjem fra en lang dags arbejde, eller kunne du tænke dig at have mere tid til din familie og dine børn, når du endelig har fri? 

Rengøring er noget, som alle mennesker har en holdning til, og ofte bliver det nedprioriteret, fordi mange enten glemmer det eller hellere vil bruge tiden på noget andet.

Hvis du også har det sådan, så kan vi hos Blåtands Multiservice hjælpe dig. Vi tilbyder privat rengøringshjælp i blandt andet Ballerup, Bagsværd, Herlev og omegn.

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser på privat rengøringshjælp afhænger af flere forskellige faktorer som for eksempel:

  • ​Hvor mange kvadratmeter bolig der skal rengøres
  • ​Hvilken form for rengøring du ønsker
  • ​Om du ønsker at indgå en fast aftale med os

Vi kan både være behjælpelige i forbindelse med regelmæssig privatrengøring, ligesom vi også kan tilbyde privat hovedrengøring et par gange om året, hvis det ønskes. Derudover står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at indgå en fast aftale med os omkring rengøringshjælp, eller om du blot har brug for vores hjælp til rengøring en enkelt gang.

Kontakt os og hør mere eller bestil vores rengøringshjælp

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringshjælp, eller hvis du kunne tænke dig at bestille vores hjælp til rengøring i Ballerup, Herlev, Bagsværd og omegn. I så fald udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris enten i form af en fast aftale eller en enkeltstående opgave. Ring til os på tlf. 50 14 90 90 eller skriv en mail til info@blaatandsmultiservice.dk.

Få hjælp til flytning eller rengøring

Vi kan hjælpe dig med din flytning, uanset om det er lige rundt om hjørnet eller længere afstande. Mangler du hjælp til rengøringen, så hjælper vi gerne til her.

Faste aftaler eller efter behov

Vi flytter for dig, når du har brug for os. Ved rengøring af bolig eller erhvervslokaler, kan du vælge en fast aftale med os - eller når du har behov.

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med os, kan du altid være 110 % sikker på at vi overholder den - og tidsplanen.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor yder vi altid en ekstra (blå)tand for vores kunder.

Lad os give dig et stærkt tilbud

Udfyld vores formular med en beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et attraktivt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Ønsker tilbud på

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Blåtands Multiservice

Klausdalshave 20, 2730 Herlev​

CVR: 42070955

Kontakt os

Her ligger vi​